Pars Muziek studio
             

 PARS MUZIEK STUDIO   

Is een veelzijdige opnamestudio voor je Demo, Lp, Cd project. Pars heeft zich de laatste 10 jaar steeds meer toegelegd op Ierse Folk muziek, Blues en Country-(Pop). 

Voor meer informatie vul  vrijblijvend het contactformulier in of stuur een mailtje naar pauladriaansens@icloud.com. Bellen .appen kan ook : tel 0653920031.   

De Muziekstudio van PARS  is begin 1989 geopend op het industrieterrein in het Limburgse  Milsbeek vlak bij Gennep en een half uurtje van Nijmegen. Er is een uitstekende busverbinding en wegverbinding.   

Foto: De regie met op de achtergrond de opname ruimte welke  o.a. uitstekend geschikt is voor het opnemen in live setting.  

 

Foto: Opname akoestische muziekgroep "Het Gulden Euro Trio"  

Betaalbare Demo 

Wil je meer bekendheid of graag meer optredens als soloartiest of muziekgroep?                                    

Laat je  horen bij  het grote publiek, theater bureau, zaaleigenaren,  Youtube, Spotify etc,  Een professioneel  Demo met 1 tot 2 songs is  dan een uitstekende oplossing en dit tegen betaalbare prijzen.

Uurprijs studio inclusief technicus/producer.             €. 45,00 per uur. 

V.B. Twee Demo's opnemen, 10 uur studiogebruik  voor Soundcheck, Opnemen, Mixen, Masteren  €. 450,00.  Deel dit bedrag door aantal mede muziekanten en je krijgt een verrassende betaalbare Demo opname. 

               -+-+-+-+-+-+-+-+- 

Feestje met je  Fam. vrienden,vrijgezellen , bedrijfs of  kinderfeestje?   

Duik tussendoor een echte studio in. Bedenk een leuke tekst op een bestaande song en het wordt lachen gieren brullen en een herinnering om nooit meer te vergeten. Wil je ook nog een professioneel gemonteerde video hier aan overhouden, het is allemaal mogelijk.  

Voor meer informatie vul het contactformuliertje in of app / bel naar 0653920031.  Of stuur een mail naar pauladriaansens@icloud.com

.