Welkom bij P.A. Recording Studio ( PARS )
             

         Aanbieding   Aanbieding    Aanbieding       

     3 DEMO'S opnemen + 8 uur studio inclusief technicus:Prijs  €.380,00      

                 Deze speciale aanbieding is inclusief 21% BTW 

Voorwaarden: Er dient uiterlijk twee weken voor de geplande opnamedatum een vooruitbetaling te zijn voldaan van 75 % op de bankrekening van PARS. Je ontvangt hiervan een  bevestiging met factuur. Een annulering dient tot uiterlijk twee dagen voor de geplande opnamedatum via het contactformulier te zijn aangemeld. Wij storten het vooruitbetaalde bedrag dan direct terug naar uw bankrekening. Bij te late of geen afmelding zal het vooruitbetaalde bedrag minus 75,00 euro voor geleden schade terug worden gestort op uw bankrekening.

Bij grotere opname projecten met meerdere dagen studio        

            Bieden wij een aantrekkelijke korting op het uurtarief. 

Voorwaarden: Wij vragen een vooruitbetaling van 50% welke twee weken voor aanvang eerste geplande opnamedatum dient te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Pars. U ontvangt hiervan een bevestiging incl. factuur. Een annulering dient tot uiterlijk twee dagen voor de geplande opnamedatum via het contactformulier te zijn aan gemeld.  U ontvangt hiervan een bevestiging tevens storten wij het vooruitbetaalde bedrag van 50 %  per direct terug op uw bankrekening. Bij latere of geen afmelding zal het vooruitbetaalde bedrag minus 100,00 euro voor geleden schade terug worden terug gestort op uw bankrekening. 

Opnemen wat kost het

Het is lastig hier een eenduidig antwoordt op te geven. Ieder opname-project is uniek. Of het nu om een demo, meerdere demo's of een LP / CD project gaat. Mocht je plannen hebben voor een Demo of plaat/Cd opname neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoeklje aan de studio. 

Wanneer opnemen: Dat kan bij Pars doordeweeks, zaterdag en zondagoverdag. Wij werken met een uurtarief van  €.45,00 p.u. inclusief 21%  BTW.  In de avonduren na 19.00 uur geldt een toeslag van 22 %. Er is een gezellige ontspanningsruimte en je mag je eigen dranken en eten meebrengen. Koffie en thee is gratis.

Het opname proces in 3 stappen:

Opnemen: Bij het opnemen van een Demo, LP of CD project is het belangrijk dat vooral het opnameproces goed verloopt. Zorg voor een goede voorbereiding.  Enkele belangrijke zaken zijn hierbij:  Zet een maand voor de opname nieuwe snaren op je gitaren die je gaat gebruiken tijdens de opname. Neem voldoende reservesnaren mee. Batterijen zijn aanwezig in de studio. Repeteer eventueel ook regelmatig met clicktrack en een koptelefoon op.Doe dit ook zonder zang. Kom goed uitgerust naar de studio. Laat alcohol of feestje de avond voor de opname datum aan je voorbij gaan. Neem referentie muziek mee zodat de studio een beeld heeft in welke trent je graag  het eindresultaat zou willen hebben.   

Mixen : Hoelang het mixen duurt is o.a. afhankelijk wensen opdrachtgever ,maar ook hoe het gehele opname proces is verlopen. Blijf zowel tijdens het opnemen, als bij het mixen uiterst kritisch.  Wel heel belangrijk om te weten, hoe beter het opnameproces is verlopen hoe minder tijdrovend de mix zal verlopen. Moet er na opname nog vele zaken hersteld worden dan gaan daar snel meerdere uurtjes extra werk in zitten.  De studio maakt altijd een eerste Pre-mix en die sturen we je toe. Wil je graag bij de definitieve eindmix aanwezig zijn dan is dat altijd mogelijk. Aanrader, kom met niet meer dan een tot uiterlijk twee personen en probeer je zo neutraal mogelijk op te stellen. 

Masteren : Dat is de laatste stap in het opnameproces. Hierbij worden de puntjes op de i gezet. De songs worden zo gezegd radio klaar gemaakt. Verder passen wij de LUV dB techniek toe zo dat je muziek op elk media platform goed zal klinken.  

Voor meer informatie  of een vrijblijvend bezoekje aan de studio vul  het contactformulier in wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Met vriendelijke groet. Pars- muziekstudio Milsbeek( L).

Vernoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW