Welkom bij P.A. Recording Studio ( PARS )
             


             Demo aanbieding     

             7 uur studio met technicus incl eindmixen, €.380,00      

Opnemen van 2 songs, inclusief 7 uur studio gebruik inclusief mix en eind-bewerking. Nieuwsgierig, of wil je meerdere demo's opnemen, vul vrijblijvend het contactformulier in op deze website en omschrijf duidelijk je wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: pauladriaansens@icloud.com of bel naar 06 53 92 00 31. 

Solo inzingen                                                   op bekende nummers inclusief 2 uur studio tijd waarvan 11/2 uur  opnemen en 1/2 uur mixen. Prijs: € 135,00 bij een song. Bij meerdere songs geven wij een aantrekkelijke korting. Vul vrijblijvend het contactformulier in op deze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: pauladriaansens@icloud.com of bellen naar 06 53 92 00 31.

Opnemen wat kost het

Het is lastig hier een eenduidig antwoord op te geven. Ieder opname-project is uniek. Of het nu om een demo, meerdere demo's of een LP-project gaat. Mocht je plannen hebben voor een opname of wil je informatie, maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoekje aan de studio. Het is effectiever om van tevoren te bespreken wat je wensen zijn om vervolgens gezamenlijk een plan op te stellen. Hiervan maken wij dan een vrijblijvende offerte op de maat. Houd er rekening mee dat buiten de opname ook nog een mix en mastering moet plaatsvinden.  Zie hier onder " Het opnameproces in 3 stappen

Wanneer opnemen: Dat kan bij Pars doordeweeks, zaterdag en zondag overdag. In de avonduren na 18.00 uur geldt een toeslag van 22 %.  Er is een gezellige ontspanningsruimte en je mag je eigen dranken en eten meebrengen. Koffie en thee is gratis.

Het opname proces in 3 stappen:

Opnemen: Bij het opnemen is goede voorbereiding heel belangrijk.  Zet een maand voor de opname nieuwe snaren op je gitaren. Neem voldoende reservesnaren mee. Batterijen zijn aanwezig . Repeteer eventueel regelmatig met een clicktrack.  Kom goed uitgerust naar de studio. Laat alcohol de avond voor  de opname staan.  Neem referentie muziek mee zo als jij graag  het eindresultaat zou willen hebben.   

Mixen : Hoelang het mixen duurt is o.a. afhankelijk wensen opdrachtgever ,maar ook hoe het gehele opname proces is verlopen. Blijf tijdens het opnemen, als bij het mixen uiterst kritisch.  Wel heel belangrijk om te weten, hoe beter het opnameproces is verlopen hoe minder tijdrovend de mix zal verlopen.  De studio maakt altijd een eerste Pre-mix en die sturen we je online toe. Wil je graag bij de definitieve eindmix aanwezig zijn dan is dat altijd mogelijk Maak even een afspraak.  

Masteren : Dat is de laatste stap in het opnameproces. Hierbij worden de puntjes op de i gezet. De songs worden radio mix geschikt gemaakt. 

Voor meer informatie  of een vrijblijvend bezoekje aan de studio vul  het contactformulier in wij nemen  zo spoedig mogelijk contact met je op. Met vriendelijke groet. Pars- Muziekstudio Milsbeek( L).


Demo opnemen : vele bands gingen je voor met resultaat, Twijfel niet neem vrijblijvend contact op met de studio tel: 0653920031. 

Vermoede prijzen zijn incl. BTW