Welkom bij P.A. Recording Studio ( PARS )
             

                     Demo aanbieding      

                 incl. 8 uur studio met technicus, €.360,00      

Uitgangspunt is opnemen van 2 – 3 songs. Je hebt een hele dag de studio tot je beschikking inclusief technicus. Vervolgens krijg je een online mix en mastering. Wil je graag bij de definitieve eindmix aanwezig zijn maak dan even een afspraak. Deze demo-aanbieding kan eventueel uitgebreid worden. Vul vrijblijvend het contactformulier in op deze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  

Vocal: Opname, op bestaande (instrumentale) track inclusief 2 uur studio  Prijs: € 135,00 per song. Dit is opname inclusief mix, mastering. Een volledige orkestband naar jou wensen laten maken informeer naar de mogelijkheden. 


Opnemen wat kost het

Het is lastig hier een eenduidig antwoordt op te geven. Ieder opname-project is uniek. Of het nu om een demo, meerdere demo's of een LP / CD project gaat. Mocht je plannen hebben voor Demo,Plaat,Cd opname maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoekje aan de studio. Het is effectiever om van te voren te bespreken wat je wensen zijn om vervolgens samen een plan en vrijblijvende offerte op te maken. Houdt er rekening mee dat buiten de opname ook nog een mix en mastering moet plaatsvinden.  Zie hier onder " Het  opname proces in 3 stappen." 

Wanneer opnemen: Dat kan bij Pars doordeweeks, zaterdag en zondagoverdag. In de avonduren na 19.00 uur geldt een toeslag van 22 %.  Er is een gezellige ontspanningsruimte en je mag je eigen dranken en eten meebrengen. Koffie en thee is gratis.

Samenvatting 

Een lied inzingen, incl.  2  uur studiogebruik met technicus:  €. 135,00.

 1- 3 Demo's opnemen bij 8 uur studio; Aanbieding €.360,00   

Opname t.b.v. LP/CD project, uurtarief €.45,00 per uur. incl. 21%BTW

Bij opname na 20.00 uur  geld een toeslag van 22 %

Mixen /Masteren t.b.v. LP/CD :  Standaard tarief  €.45,00 per uur. 


Het opname proces in 3 stappen:

Opnemen: Bij het opnemen is goede voorbereiding heel belangrijk.  Zet een maand voor de opname nieuwe snaren op je gitaren. Neem voldoende reservesnaren mee. Batterijen zijn aanwezig . Repeteer eventueel regelmatig met een clicktrack.  Kom goed uitgerust naar de studio. Laat alcohol de avond voor  de opname staan.  Neem referentie muziek mee zo als jij graag  het eindresultaat zou willen hebben.   

Mixen : Hoelang het mixen duurt is o.a. afhankelijk wensen opdrachtgever ,maar ook hoe het gehele opname proces is verlopen. Blijf tijdens het opnemen, als bij het mixen uiterst kritisch.  Wel heel belangrijk om te weten, hoe beter het opnameproces is verlopen hoe minder tijdrovend de mix zal verlopen.  De studio maakt altijd een eerste Pre-mix en die sturen we je online toe. Wil je graag bij de definitieve eindmix aanwezig zijn dan is dat altijd mogelijk Maak even een afspraak.  

Masteren : Dat is de laatste stap in het opnameproces. Hierbij worden de puntjes op de i gezet. De songs worden radio mix geschikt gemaakt. Verder passen wij de LUV techniek toe zo dat je muziek op elk media platform goed zal klinken. 

Voor meer informatie  of een vrijblijvend bezoekje aan de studio vul  het contactformulier in wij nemen  zo spoedig mogelijk contact met je op. Met vriendelijke groet. Pars- Muziekstudio Milsbeek( L).


Demo opname : vele bands gingen er voor met resultaat, Twijfel niet neem vrijblijvend contact op met de studio tel: 0653920031.