Welkom bij P.A. Recording Studio ( PARS )
             

Vrijgezel, vrienden, kinderfeestje of bedrijfsfeestje

Heb je een etentje of een feestje, duik als verrassing tussendoor, met je fam. vrienden of collega's een echte studio in. Dat wordt lachen, gieren brullen en een dag om nooit meer te vergeten. Je maakt live mee wat ook de bekende artiesten mee maken als ze in de studio werken.  Kom eventueel verkleed naar de studio en maak terplekken een tekst op een bestaande song.  Informeer naar de mogelijkheden zo als b.v. een videoverslag van deze bijzondere dag laten maken welke professioneel wordt gemonteerd ( tegen meerprijs).  Voor meer in formatie, of meerdere liedjes opnemen, vul vrijblijvend het contactformuliertje in wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar pauladriaansens@icloud.com  of de studio bellen: 0653920031.

Kosten inclusief 2 uur studio + technicus + eindmix: €. 135,00  ( bij een song )  

Opnemen kan doordeweeks en in het weekend op zaterdag of zondag. 

Vernoemde prijzen zijn exclusief eventuele materialen kosten.  Natuurlijk mag je je eigen USB stick meebrengen waar we de opname op kunnen zetten in MP3 of Wav formaat. Of  we sturen het eindresultaat naar je toe.  

Wil je graag je eigen drank en versnaperingen mee brengen geen probleem. Er is gezellige ruimte met koeling aanwezig. Koffie en thee is gratis. 

Mocht je in de avonduren willen doorgaan met opnemen/mixen dan geld na 18.00 uur een toeslag van 22%.

Vernoemde prijzen zijn inclusief 21 % nBTW.


e.